Yaşam

Selden etkilenen vatandaşları Millet İttifakı meclis üyeleri ziyaret ettiler

İzmit Belediyesi iki gün süren aşırı yağıştan etkilenen bölgelerdeki çalışmalarını hızla sürdürüyor

Selden etkilenen vatandaşları Millet İttifakı meclis üyeleri ziyaret ettiler … Yağmur nedeniyle Erenler Mahallesi’nde devrilen ağaç da, İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından kaldırıldı. detaylar haberimizde…

Selden etkilenen vatandaşları Millet İttifakı meclis üyeleri ziyaret ettiler

İzmit Belediyesi iki gün süren aşırı yağıştan etkilenen bölgelerdeki çalışmalarını hızla sürdürürken; Millet İttifakı meclis üyeleri de selden etkilenen vatandaşları yalnız bırakmadı.

İzmit’te özellikle dün ve önceki gün yaşanan aşırı yağışlarla birlikte İzmit Belediyesi teyakkuz halinde çalışarak; yağıştan etkilenen bölgelere anında müdahale etti. Ekipler iş makineleri ve dezenfeksiyon araçlarıyla adeta seferberlik halinde çalışırken, İzmit Belediyesinin Millet İttifakı CHP’li Meclis Üyesi Devrim Bal da, selden etkilenen bölgelerdeki vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

Sorunlar yerinde tespit edildi

İzmit Belediyesi ekipleri ilk andan itibaren sahada oluşan olumsuzluklara müdahale ederken, Millet İttifakının üyeleri de selden etkilenen vatandaşlarla irtibata geçerek, onları yalnız bırakmadı. Millet İttifakı CHP’li meclis üyesi Devrim Bal Erenler Mahallesi, Yenişehir Mahallesi ve Tavşantepe Mahallesi’nde yağmurdan etkilenen vatandaşları ziyaret ederek, yaşanan mağduriyeti yerinde tespit etti.

Yağmurdan devrilen ağaç kaldırıldı

Yaşanan aşırı yağış sonrası hasar oluşan evleri tek tek inceleyen Millet İttifakı üyeleri, mağduriyetlerin giderilmesi için İzmit Belediyesi ekipleri ve sorumlu kurumlarla irtibata geçerek, çalışmaları başlattılar. Yağmur nedeniyle Erenler Mahallesi’nde devrilen ağaç da, İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından kaldırıldı. Vatandaşlar da zor zamanlarında yanlarında olan Millet İttifakı üyeleri ve belediye ekiplerine teşekkür etti.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu