Haber

Basın dünyası bir emekçisini daha kaybetti

Basın dünyası bir emekçisini daha kaybetti … “Yıllardır Basın sektörü içinde olan ve yaptığı haberleriyle ses getiren Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Muhabiri Murat Solmaz; akşam saatlerinde kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kalbi durması sonucu hayatını kaybetti…” detaylar haberimizde…

Basın dünyası bir emekçisini daha kaybetti

Yıllardır Basın sektörü içinde olan ve yaptığı haberleriyle ses getiren Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Muhabiri Murat Solmaz; akşam saatlerinde kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kalbinin durması sonucu aramızdan ayrıldı.

Yıllardır Basın sektörü içinde olan ve yaptığı haberleriyle ses getiren Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Muhabiri Murat Solmaz, akşam saatlerinde kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kalbi durması sebebiyle normal ölüm olarak vefat etti. Uzun zamandır Kanser tedavisi gören sevilen ve başarılı Gazeteci Murat Solmaz’ın vefatı; çevresi ve sevenlerine büyük üzüntü yaşattı. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Allah taksiratını affetsin. Allah, ailesi ve sevdiklerine sabır versin. Biz senden razı idik. Allah’ta senden razı olsun. Cenazesi 11 Aralık 2020 Cuma (bugün) saat 11.00’de Arifiye Merkez Camii’nde kılınacak Cenaze Namazı sonrasında Bilecik Bayırköyde toprağa verilecek.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu